Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Φ.ΦΙΛΙΟΣ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππος Φίλιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη στιγμή που οι συνδημότες μας εμπιστεύτηκαν τη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννινα» και της ανέθεσαν τη διοίκηση του Δήμου.
Ήταν τρία χρόνια σκληρής κι επίπονης δουλειάς. Η θητεία μας συνέπεσε με την πιο βαθιά οικονομική κρίση της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
Έχω αναφερθεί πολλές φορές στα προβλήματα και τις καταστάσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε. Όπως και στις παθογένειες που αντιμετωπίσαμε, αποτέλεσμα ενός ιδιόμορφου καθεστώτος που διοίκησε το Δήμο μέχρι το 2010.
Στα τρία χρόνια που συμπληρώνονται έγιναν πολλά. Φυσικά έγιναν και λάθη. Άλλωστε όποιος δουλεύει, αναπόφευκτα θα κάνει και λάθος.
Η παράταξή μας, λειτούργησε με απόλυτη δημοκρατικότητα και διαφάνεια. Λειτούργησε ενωτικά. Προσωπικά το εγγυήθηκα.
Στις παρούσες συνθήκες, θεωρώ ότι το πρωταρχικό χρέος όλων μας είναι να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας όπως εγκρίθηκε από τους Γιαννιώτες.
Πρωταρχικό μου χρέος είναι να διαφυλάξω την ενότητα της παράταξής μας, η οποία αποτελεί κατάκτηση για την αυτοδιοίκηση.  Θεωρώ ότι αυτό είναι το κοινό καθήκον. Καθήκον που ξεπερνά τις φιλοδοξίες όλων.
Από την πλευρά μου θα κάνω ό, τι χρειαστεί προκειμένου η Ενότητα Πολιτών να φτάσει στις εκλογές ενωμένη, διευρυμένη και ενδυναμωμένη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου