Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη ένας ακόμα Αλβανός, μέλος σπείρας, που έκλεβε μοτοσικλέτες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας και στη συνέχεια τις μεταπωλούσε

Εξιχνιάσθηκαν άλλες πέντε (5) κλοπές δικύκλων
Συνελήφθη, χθες (15-12-2013) τα ξημερώματα στη γέφυρα Κεστρίνης  Θεσπρωτίας, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας ακόμα 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλος σπείρας, η οποία έκλεβε δίκυκλα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας και στη συνέχεια τα διοχέτευε στην αγορά, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος (σχετικό το από 07-12-2013 Δελτίο Τύπου).

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για την ταυτοποίηση των λοιπών μελών της σπείρας και την εμπλοκή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις, εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα ο 18χρονος καθώς και δύο συνεργοί του, να επιβαίνουν σε τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες, τις οποίες είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από την περιοχή της Νέας Σελεύκειας Θεσπρωτίας.
Στη θέα των αστυνομικών, οι τρεις δράστες εγκατέλειψαν τις μοτοσικλέτες και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 18χρονος ενώ οι άλλοι δύο δράστες, κατάφεραν να διαφύγουν, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και το πυκνόφυτο της περιοχής.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών, εξιχνιάστηκαν επιπρόσθετα δύο περιπτώσεις κλοπών μοτοσικλετών, που αφαιρέθηκαν από τα μέλη της σπείρας στις 18-10-2013 από την πόλη της Ηγουμενίτσας, ενώ οι κλεμμένες μοτοσικλέτες    αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.
Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου