Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Φύλλο και φτερό θα κάνει το ΑΣΕΠ τις 35.000 μονιμοποιήσεις Παυλόπουλου -Πιάνουν δουλειά 500 ελεγκτές



Aπό το κόσκινο του ΑΣΕΠ θα περάσουν οι 35.000 μονιμοποιήσεις δημοσίων υπαλλήλων που διενεργήθηκαν μεταξύ 2006-2010, με το ΠΔ 164/2004 του Προκόπη Παυλόπουλου.
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης συγκροτεί μηχανισμό επανελέγχου όλων των φακέλων και μάλιστα 500 ελεγκτές αναμένεται να πιάσουν άμεσα δουλειά, προκειμένου να εξετάσουν εξονυχιστικά όλους τους φακέλους.
Στη συνέχεια όσοι εντοπιστούν να μην πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, θα απολυθούν. Τα μεικτά κλιμάκια θα ξεκινήσουν τους ελέγχους από το υπουργείο Πολιτισμού, όπου απασχολούνται περίπου 1.700 μονιμοποιηθέντες με το Π.Δ. Παυλόπουλου και σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσουν ανά τομέα. Ηδη, στο υπουργείο Πολιτισμού, έχουν εντοπιστεί 47 «ύποπτες» περιπτώσεις.
Παράλληλα, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δημιουργεί μηχανισμό επανελέγχου -υπό την αιγίδα του ΑΣΕΠ- θα «περάσει» από κόσκινο, όχι μόνο τους 35.000 ατομικούς φακέλους υπαλλήλων που μονιμοποιήθηκαν με το Π.Δ Παυλόπουλου, αλλά και κάθε άλλη μετατροπή σύμβασης σε εργασιακή σχέση αορίστου χρόνου.

Πηγή:
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου