Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μικρό καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη σε όλη τη χώρα



Απότομη άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται για αύριο Τετάρτη, αφού ο καιρός θα είναι μάλλον καλοκαιρινός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σε αυτό θα συμβάλει και η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Συγκεκριμένα
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Στην Κεφαλονιά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία: θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή:
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου