Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει κόμμα για τις ευρωεκλογές -Λέγεται «το Ποτάμι»



Ενα κόμμα ευρωπαϊκό, προοδευτικό, που θα κινείται στο χώρο της ευρύτερης Αριστεράς και θα υπερασπίζεται «τη λογική και το δίκαιο», ετοιμάζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος παραιτείται από το Mega και τα Νέα και εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία.

Το όνομα του κόμματος του παρουσιαστή θα είναι «το Ποτάμι»
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο δημοσιογράφος παραιτείται από Mega και τα Νέα και θα συζητήσει με τους συνεργάτες του και τους μετόχους του protagon.gr, για το εάν θα εξακολουθήσει να συμμετέχει στην ιστοσελίδα. Τα ονόματα των συμμετοχόντων στο νέο κόμμα, θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης.
Το νέο κόμμα θα ονομάζεται «το Ποτάμι» δεν θα έχει κομματικές οργανώσεις και αφίσες στους δρόμους, όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά κόμματα. «Θα είναι ένα φιλοευρωπαϊκό, προοδευτικό κόμμα που θα κινείται στο χώρο της ευρύτερης αριστεράς. Θα υπερασπιστεί τη λογική και το δίκαιο» αναφέρουν πηγές που συνομιλούν με συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ποιος είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ο Σταύρος Θεοδωράκης γεννήθηκε το 1963 στο χωριό Δραπανιάς Χανίων και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αττικής.
Ξεκίνησε την δημοσιογραφία το 1984. Έχει δουλέψει από τον «902 Αριστερά στα FM» μέχρι το ραδιόφωνο του Σκάι. Και από την «Μεσημβρινή» μέχρι την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».
Για δυο χρόνια (1985-1987) ασχολήθηκε με την επιμόρφωση των Ρομ (τσιγγάνων ή γύφτων).
Έχει εκδώσει 3 βιβλία από τον «Ποταμό»: «Εξομολογήσεις Πρωταγωνιστών», «Οι άνθρωποι μου», «Αυτό που ζούμε» (με σκίτσα του Δημήτρη Χαντζόπουλου).
Το 2000 ξεκίνησε τους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» στην ΝΕΤ και από το 2006 τους συνεχίζει στο Mega. Παράλληλα κάθε Σάββατο παρουσιάζει στα «Νέα» τους «άλλους Πρωταγωνιστές».

Πηγή:
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου