Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κυκλοφοριακές αλλαγές και ρυθμίσεις στην είσοδο της πόλης

Κυκλοφοριακές αλλαγές και ρυθμίσεις στην οδό Δωδώνης, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου επέκτασης, αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του αποχετευτικού συστήματος της παραλίμνιας ζώνης.
Το έργο εκτελείται από τη ΔΕΥΑΙ και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας ανόδου (εισόδου προς το κέντρο) της Λεωφ. Δωδώνης από τη διασταύρωση με την οδό Βελισαρίου (Πολυκλαδικό)  μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Σάββα Νικολάτου (Σεισμοπλήκτων).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών Βελισαρίου και Κενάν Μεσαρέ.
Θα διακοπεί επίσης η πρόσβαση στο προαναφερθέν τμήμα της Λεωφ. Δωδώνης (με κατάλληλη σήμανση), από τις καθέτους οδούς, για το χρονικό διάστημα από 27-02-2014 μέχρι και την 18-03-2014.
Βασικός στόχος του συγκεκριμένου τμήματος των εργασιών είναι η σύνδεση μέρος του οικισμού της Κιάφας με το αποχετευτικό δίκτυο.
Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος με δηλώσεις που έκανε ζήτησε την κατανόηση των συμπολιτών για την ταλαιπωρία που υπάρξει και σημείωσε ότι από την πλευρά της υπηρεσίας και του αναδόχου θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την άμεση αποπεράτωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου