Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμική ανάπτυξη του ιατρικού ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group στην Ελλάδα και το εξωτερικό


       Ίδρυση νέας Κλινικής μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Αλβανία
       Ίδρυση γραφείου αντιπροσωπείας στο Κόσσοβο (Πρίστινα)
       Σημαντικές συνεργασίες στη Μέση Ανατολή (Κατάρ, Κουβέιτ)
       Νέα ιατρικά τμήματα  και νέες υπηρεσίες στην Cosmetic Derma Medicine
στην Ελλάδα
Τη δυναμική είσοδό του στην Αλβανία με την λειτουργία της νέας πρωτοποριακής Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics Tirana, ανακοινώνει ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group.
Η Advanced Hair Clinics Tirana – είναι μια νέα επένδυση που αποτελεί τη μεγαλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών, στην Αλβανία και στο Κόσσοβο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Advanced Hair Clinics Tirana βρίσκονται στο κέντρο των Τιράνων σε ένα πολυώροφο κτίριο και διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας της Advanced Hair Clinics στην Αθήνα.
Επικεφαλής της Advanced Hair Clinics Tirana είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, εξειδικευμένος χειρουργός στη μεταμόσχευση μαλλιών, ο οποίος σε συνεργασία με τον Διευθυντή της Advanced Hair Clinics Tirana κ. Fatjon Gjoka και με το εξειδικευμένο προσωπικό της Κλινικής, προσφέρουν αποτελεσματική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης σε γυναίκες και άνδρες εφαρμόζοντας τη νέα πρωτοποριακή μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE.
Παράλληλα, το Cosmetic Derma Medicine Medical Group και η Advanced Hair Clinics προχώρησαν σε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένες κλινικές και επιστήμονες στη Μέση Ανατολή, με στόχο την παροχή υψηλών υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών. Ο Δρ. Βεκρής με τους συνεργάτες του έχει ήδη πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό επεμβάσεων, ενώ παράλληλα έχει εκπαιδεύσει επιστημονικό προσωπικό και γιατρούς στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδοo Advanced Fue. Σημειώνεται, ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επέμβαση στις χώρες της Μέσης Ανατολής με σημαντικό όγκο περιστατικών, λόγω των πολιτισμικών ιδιαιτεροτήτων των λαών αυτών.

Σχολιάζοντας τη ανάπτυξη του ομίλου στο εξωτερικό, ο Πρόεδρος του Cosmetic Derma Medicine Medical Group, και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics Δρ. Αναστάσιος Βεκρής σημείωσε: «Μετά την μακροχρόνια επιτυχημένη μας πορεία στην ελληνική αγορά η επέκταση του Cosmetic Derma Medicine Medical Group στην Αλβανία και στη Μέση Ανατολή αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξή μας εκτός
συνόρων. Το μεγάλο ενδιαφέρον, ο σημαντικός όγκος περιστατικών και η ανταπόκριση πληθώρας ασθενών από την Αλβανία για την αποκατάσταση του προβλήματος της αλωπεκίας μας ώθησε στη δημιουργία μιας αυτόνομης Κλινικής, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εκεί περιστατικά που προέρχονται όχι μόνο από την Αλβανία αλλά και από τις γειτονικές χώρες, όπως το Κόσσοβο και το Μαυροβούνιο. Αντίστοιχα, οι στρατηγικές μας συνεργασίες στα ΗΑΕ με διακεκριμένους ιατρούς του χώρου είναι το πρώτο βήμα για την περαιτέρω επέκτασή του Ομίλου μας στις πολύ σημαντικές αυτές αγορές, με συνεχή σχέδια ανάπτυξης του ομίλου.»
Η ανάπτυξη όμως του ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group δεν σταματά στην επέκταση εκτός συνόρων αλλά αφορά και στην Ελλάδα. Στα άμεσα μελλοντικά σχέδια επέκτασης του ομίλου συμπεριλαμβάνονται και περιοχές-κλειδιά εντός Ελλάδας και βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο υλοποίησης συνεργασίες  σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα και τα Ιωάννινα, που είναι και ο τόπος καταγωγής του Δρ. Βεκρή. Επιπλέον, πρόσφατα ο Όμιλος προχώρησε στην προσθήκη νέων ιατρικών υπηρεσιών στην κλινική της Αθήνας, με τη δημιουργία νέων τμημάτων Οφθαλμολογίας και Διατροφής - Διαιτολογίας, με γνώμονα πάντα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς υψηλού επιπέδου. 

Cosmetic Derma Medicine Medical Group,  Βασ. Σοφία & Βεντήρη 5, Αθήνα, τηλ. 2106980451
www.advancedhairclinics.gr  www.cosmeticdermamedicine.gr
 Λίγα λόγια για τoν όμιλο Cosmetic Derma Medicine Medical Group:
 O Όμιλος COSMETIC DERMA MEDICINE MEDICAL GROUP είναι ένα πρωτοποριακό κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα με ένα εύρος υπηρεσιών που περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Δημιουργήθηκε από τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, επιστημονικό συνεργάτη Νοσοκομείο «Α. Συγγρός» & επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και laser της Κλινικής και τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό, μέλος της ISHRS, επιστημονικό διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Με επιτυχημένη πορεία και πολυετή εμπειρία στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής, οι ιατροί Α.Τσιατούρα και Α.Βεκρής θεωρούνται από τους πλέον αναγνωρισμένους και καταξιωμένους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το Cosmetic Derma Medicine Medical Group αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, που ασχολείται κυρίως με εφαρμογές Κλινικής Αισθητικής Δερματολογίας και την Advanced Hair Clinics, που είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες κλινικές μεταμόσχευσης  μαλλιών στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου