Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Εξυπνο πιρούνι δίνει νέο άρωμα στα φαγητά -Πού κρύβει το μυστικό της επιτυχίας για μία νόστιμη συνταγή



Είναι η ώρα που αφήνετε την κουτάλα του μαγειρέματος στο πάσο της κουζίνας και είστε έτοιμοι να σερβίρετε στα πιάτα ένα νόστιμο φαγητό, που σας κάνει να νιώθετε μεγάλοι σεφ. Εκείνη τη στιγμή, όμως, θυμάστε κάτι που δεν μπορέσατε να θυμηθείτε πριν...
Ξεχάσατε να βάλετε στη συνταγή το μπαχαρικό που θα δώσει ένα ξεχωριστό άρωμα στο φαγητό. Μην ανησυχείτε. Η λύση βρίσκεται στο... πιρούνι και ακούει στο όνομα Aromafork: Ενα έξυπνο πιρούνι που έρχεται από τον Καναδά και δίνει μία ξεχωριστή γεύση στα φαγητά.
Το συγκεκριμένο πιρούνι καταφέρνει με την πατέντα του να ξεγελάσει το μυαλό και να «γαργαρίσει» τον ουρανίσκο, καθώς σε μία ειδική εκδοχή δέχεται κάψουλες για αρώματα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, το μεταλλικό αυτό gadget δέχεται κάψουλες 21 διαφορετικών γεύσεων, οι οποίες απελευθερώνουν τα αρώματά τους σταδιακά, καθ' όλη τη διάρκεια του κάθε γεύματος. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο «σεφ» είναι λίγο πριν σερβίρει να τοποθετήσει στην ειδική κάψουλα το άρωμα που επιθυμεί, έτσι ώστε να δώσει μία ξεχωριστή πινελιά στη συνταγή.
Το έξυπνο πιρούνι αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες στην αγορά και η τιμή του σετ (που περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά πιρούνια και περίπου 50 κάψουλες γεύσεων) θα είναι περίπου 50 ευρώ.
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου