Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η Λίτσα Κιτσαντά είναι η υποψήφια δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Ολομέλειας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
   Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με θέμα την επιλογή υποψήφιου Δημάρχου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της αυτοδιοικητικής παράταξής .

   Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άρτας συγκεντρώθηκαν 73 μέλη του ψηφοδελτίου μας και εκφράστηκε η απόλυτη και καθολική στήριξη και αλληλεγγύη στον μέχρι σήμερα επικεφαλής της παράταξής μας, τον Ηλία Καραμπίκα, του οποίου χαιρετισμός-μήνυμα συμπαράταξης διαβάστηκε στη συνέλευση.
    Μετά από διεξοδική συζήτηση και τοποθετήσεις των μελών της παράταξης, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να είναι η Λίτσα Κιτσαντά η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
   Σε κλίμα ενότητας, αποφασιστικότητας, αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας δρομολογήθηκαν οι άμεσες εξωστρεφείς κινήσεις της αυτοδιοικητικής παράταξης στην πορεία της προς τις εκλογές του Μαΐου.
   Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, όπου η νέα επικεφαλής θα θέσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και θα παρουσιάσει μεγάλο μέρος των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

   Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα της για την ανατροπή στο Δήμο Αρταίων. Για να γίνουν επιτέλους τα οράματα της αρτινής κοινωνίας πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου