Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Επίσκεψη κ. Μπαρτζώκα στον Πρύτανη και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων



Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της παράταξης "Γιάννενα Τώρα" κ. Άρης Μπαρτζώκας, συνοδευόμενος από πολλούς υποψήφιους του συνδυασμού του. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, άλλωστε "έπαιζε" εντός έδρας, από τους πάντες.
Επισκέφθηκε και συνομίλησε με όλους τους εργαζομένους και εν συνεχεία με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη. Στη συνάντηση των δύο αντρών, συζητήθηκαν τα προβλήματα του Πανεπιστημίου και παρουσιάστηκαν οι προτάσεις της παράταξης για την παιδεία και το Πανεπιστήμιο αυτό καθεαυτό.
Ο κ. Αλμπάνης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μπαρτζώκα, εξαίροντας την ποιότητα των υποψηφίων του συνδυασμού του, καθώς και το γεγονός ότι η πλειονότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αποτελείται από νέους, καταρτισμένους ανθρώπους που μπορούν να προκαλέσουν δημιουργικές ανατροπές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με το πέρας της επίσκεψης ο κ. Μπαρτζώκας δήλωσε: "Το Πανεπιστήμιο και οι φοιτητές του, οι υπάλληλοι και οι καθηγητές, αποτελούν έναν μικρό Δήμο μέσα στον Δήμο. Οι περίπου 20.000 αυτοί άνθρωποι δεν μπορούν να συνεχίσουν να παραμένουν αποκομμένοι από την πόλη, τη στιγμή μάλιστα που μπορούν να προσφέρουν σε πολλά επίπεδα και τομείς. Ως παράταξη θα καταστήσουμε το Πανεπιστήμιο μοχλό ανάπτυξης της πόλης και θα το φέρουμε σε στενή επαφή τόσο με τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης μας. Τα Γιάννενα έχουν ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης, με σπουδαία τμήματα, που θα πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη μας. Δεσμεύομαι προσωπικά, γνωρίζοντας τις δυνατότητες του εκ των έσω, να εργαστώ με πάθος για την ανάδειξη του Πανεπιστημίου σε όλα τα επίπεδα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου