Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη 19χρονος Ρομά για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Γραμμενίτσα Άρτας

   Συνελήφθη , στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, ένας 19χρονος ημεδαπός Ρομά, ενώ αναζητούνται και δύο συνεργοί του,  κατηγορούμενοι για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Γραμμενίτσα Άρτας.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το βράδυ, οι τρεις δράστες, εκ των οποίων οι δύο είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από την 48χρονη ιδιοκτήτρια  πρατηρίου υγρών καυσίμων και από τον 27χρονο γιό της, το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ και  τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Απογευματινές ώρες της 18-12-2013, συνελήφθη και  έτερος συνεργός τους, 17χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται ακόμα ένας. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τέσσερις από τους παραπάνω δράστες την 15-12-2013/21.00 στη Νέα Κερασούντα διέπραξαν ληστεία, σε πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας ημεδαπού. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κουκούλες και (1) πιστόλι replika, που χρησιμοποιήθηκαν στις ανωτέρω ληστείες. 
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου