Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στις 21 Ιουνίου πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας "ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ"

Ο Εκπολιτιστικός, Μορφωτικός και Λαογραφικός Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής " ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ", ε ν η μ ε ρ ώ ν ε ι  τα Μέλη ,Φίλους-Μέλη του, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους  του Δήμου μας, τους Φορείς,, κλπ...,τους κατοίκους του Δήμου μας, ως και όλους τους Απόδημους Ηπειρώτες του Νομού Αττικής και λοιπούς Συλλόγους της Αττικής,...,ότι η καθιερωθείσα  ετήσια εκδήλωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, με ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ-ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ,με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, από την  ΗΠΕΙΡΟ και όχι μόνο, θα π ρ α γ μ α τ ο π ο ι η θ ε ί ,το  ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 και με ώρα προσέλευσης-έναρξης την 20,30'  στον ανοικτό προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου (Πατρ. Ιωακείμ 2, πλησίον ΗΣΑΠ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ).

      Το θέμα στο οποίο θα αναφερθεί, ο ομιλητής ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ Κώστας, θα είναι:    " ΑΝΤΩΝΗΣ (ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ) ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ,Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ- ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ".
  Στη συνέχεια θα επακολουθήσει Ηπειρώτικη Βραδιά ,......... Ευελπιστούμε ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας...
 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ,ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!!!!!!!!
                        Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                       ΛΙΑΠΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου