Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η ώρα της Ελλάδας στο Μουντιάλ-Πρεμιέρα κόντρα στην Κολομβία σήμερα



Η αρμάδα του Φερνάντο Σάντος κάνει πρεμιέρα στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας, αντιμετωπίζοντας στις 7 μ.μ. (ΝΕΡΙΤ) την Κολομβία που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ραδαμέλ Φαλκάο στη διοργάνωση.


ΓΗΠΕΔΟ: «Mineirao» (Μπέλο Οριζόντε)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαρκ Γκάιγκερ (Αμερική)

Η «γαλανόλευκη», παρούσα σε τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της και δεύτερο συνεχόμενο, δέκα χρόνια μετά το έπος της Πορτογαλίας, στο Euro του 2004, ελπίζει σε... νέο ποδοσφαιρικό θαύμα.

Άπαντες το πιστεύουν, όλοι δηλώνουν πως θα είναι χαρούμενοι μόνο αν περάσουμε τους ομίλους και δεν τους αρκεί η συμμετοχή στη φάση των ομίλων της σπουδαίας διοργάνωσης και με τις ευχές ολόκληρου του έθνους, οι Έλληνες θα προσπαθήσουν για το... καλό ποδαρικό στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα για την πρεμιέρα μας, με τον Μόρα να κερδίζει έδαφος μέσα από τις εμφανίσεις του στα φιλικά, στη θέση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που χτύπησε και ενδέχεται να μην παίξει σήμερα. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Κονέ είναι από αυτούς που ανέβηκαν στα μάτια του Πορτογάλου κόουτς και δεν αποκλείεται να τον δούμε στο αρχικό σχήμα της Ελλάδας.

Οι Κολομβιανοί, μπορεί να μην έχουν τον Φαλκάο μαζί τους, πράγμα που αποτελεί μέγα πλήγμα γι' αυτούς, αλλά σίγουρα, δεν θέλουν να σταθούν στην απουσία του σπουδαίου στράικερ. Η εθνική ομάδα της χώρας συμμετέχει στο πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από εκείνο του 1998, όμως, δίνει το «παρών» στη Βραζιλία έχοντας εντυπωσιάσει στην προκριματική φάση με το ποδόσφαιρο που έπαιξε και με την άνεση που εξασφάλισε την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Με κλειστές πόρτες έκανε προπονήσεις η Κολομβία, με τον Χοσέ Πέκερμαν να μην έχει γνωστοποιήσει οτιδήποτε αναφορικά με το πλάνο βάσει του οποίου θα παρατάξει την ομάδα του, το απόγευμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κολομβία (4-4-2): Οσπίνα – Σουνίγα, Βαλντές, Γέπες, Αρμέρο – Κουαδράδο, Σάντσες, Αγιλάρ, Ροδρίγες – Γκουτιέρες, Μπάκα

Ελλάδα (4-3-3): Καρνέζης – Τοροσίδης, Μανωλάς, Μόρας, Χολέμπας – Μανιάτης, Κονέ, Κατσουράνης – Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς

Πηγή:
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου