Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Παγκόσμια συγκίνηση: Μετά τη μάνα και την πεθερά του Στουρνάρα, έρανος από τους απανταχού αστέγους και για Τζαμτζή και Έλληνες βουλευτές

           
                                                                                    Γράφει ο Απόστολος 
                                                                                                    Καλαματιανός  Συγκλονισμένοι οι άνεργοι και οι άστεγοι σε όλη τη χώρα.
Από τις giga-οθόνες στα πρωινά συσσίτια, παρακολουθήσαν τον βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή, να περιγράφει την σκληρή πραγματικότητα των βουλευτών αυτής της Ελλάδας της κρίσης του 2013, που πραγματικά ξεραίνουν το σκ... τους με τα 5.450 ευρώ συν όλες τις άλλες παροχές (προστασία, αυτοκίνητο, συνεργάτες, επιδόματα, κα..).
Πόσο χαμηλά θα πέσει ακόμη αυτή η χώρα; Που είναι επιτέλους η αλληλεγγύη; Που είναι οι πλούσιοι ευεργέτες να στηρίξουν ψυχικά και υλικά τις περιπτώσεις όπως «μάνα και πεθερά του Στουρνάρα», «Τζαμτζή», «βουλευτές» και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες;
Που είναι όλοι αυτοί οι φαφλατάδες που βλέπουν τέτοιες καταρρακωμένες ανθρώπινες υπάρξεις και μένουν απαθείς;
Είναι δυνατόν να αφήνουμε τους συμπολίτες μας του κοινοβουλίου, την ώρα που δίνουν ΜΑΧΕΣ για να μας σώσουν, να ξεραίνουν το σκ... τους;; Και εμείς να τους κοιτάμε;;
ΟΧΙ !!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η τηλεοπτική κραυγή αγωνίας του μαχητή της επιβίωσης Ιορδάνη Τζαμτζή μεταφράζεται σε όλες τις γλώσσες και αναμεταδίδεται στους χώρους συσσιτίων σε όλες τις χώρες του νότου της Ευρώπης, αλλά και στις υποσαχάριες πληττόμενες περιοχές.
Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Η παγκόσμια κοινότητα ανταποκρίνεται. Μα κυρίως ανταποκρίνονται οι άστεγοι ανά τον κόσμο που βιώνουν και αυτοί το ίδιο δράμα. Γιατί ως γνωστό η συμπόνια και η αλληλεγγύη έρχεται πρώτα από τους ομοιοπαθούντες.
Έτσι, τρόφιμα, ρούχα, σκεπάσματα, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης συλλέγονται για τους έλληνες βουλευτές όπως bmw, mercedes, timberland, lacoste, κ.α.
Η πρόταση από την πλευρά του Ερυθρού Σταυρού, είναι να γίνει το δίκαιο μοίρασμα στους τσακισμένους από την κρίση βουλευτές, από τον Ιορδάνη Τζαμτζή που ανέλαβε να σηκώσει το βάρος και να δημοσιοποιήσει το τεράστιο αυτό ανθρωπιστικό έγκλημα.
Ταυτόχρονα γίνεται έκκληση για παροχή free wifi στους βουλευτές μας, μέχρι να περάσει ένας χρόνος και να γίνει πράξη το όραμα-δέσμευση του πρωθυπουργού μας για “δωρεάν ασύρματο wifi internet” για όλους ακόμη και για αυτούς που σήμερα ξεραίνουν το σκ... τους!
news4all.gr

Πηγή:tromaktiko

2 σχόλια:

  1. Δεν έχω λόγια,είναι μεγάλες οι στιγμές αλληλεγγύης που βιώνουμε,είναι συγκινητικό να βοηθάς τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας τους βουλευτές,που παλεύουν με νύχια και με δόντια να πρυτανεύσει η δικαιοσύνη και η ισοπολιτεία σ' αυτή τη χώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω λόγια απο τη συγκίνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή