Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Αλλαγή δεδομένων στην Πρέβεζα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αλέξανδρου Παπαιωαννίδη με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κίνηση που τάραξε τα νερά στο προεκλογικό σκηνικό του Νομού Πρέβεζας έκανε το ΠΑΣΟΚ με την τοποθέτηση του δικηγόρου-ποινικολόγου Αλέξανδρου Παπαιωαννιδη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές.
Ο κος Παπαιωαννιδης αν και νεαρός σε ηλικία, έχει καταφέρει να επιδείξει μια αξιοζήλευτη καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και μια πολύ έντονη δραστηριότητα στην ενασχόληση με τα κοινά της Πρέβεζας.

Γιός του Προέδρου Εφετών κου Ιωάννη Παπαιωαννίδη και της εκπαιδευτικού και δημοτικής συμβούλου του Δήμου Πρέβεζας κας Ελευθερίας Αγγέλη, ο Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης ανέλαβε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα και την Ήπειρο, να σηκώσει το βάρος της ανασυγκρότησης και να δώσει μια νέα πνοή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, προσδίδοντας  κάτι νέο, άφθαρτο, με όρεξη για προσφορά στον τόπο του, χαρακτηριστικά τα οποία πλέον θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στην νέα εποχή που έρχεται.
Παράλληλα λόγω της έντονης και πολυσχιδούς προσωπικότητάς του και της κοινωνικότητας που τον χαρακτηρίζει, ο Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης  είναι ιδιαίτερα αγαπητός και αναμένεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη των επερχόμενων εκλογών στην Πρέβεζα, συσπειρώνοντας γύρω του όλους εκείνους οι οποίοι ανεξάρτητα από την κομματική τους προτίμηση θα επιλέξουν κάτι καινούριο και διαφορετικό για την Πρέβεζα,έχοντας όλες τις δυνατότητες και την προοπτική να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα που έρχονται για τη χώρα και για την Πρέβεζα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Αλέξανδρος Ι. Παπαιωαννίδης γεννήθηκε στα Ιωάννινα το έτος 1986. Μεγάλωσε και έζησε στην πόλη της Πρέβεζας, ολοκληρώνοντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στο 2ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Πρέβεζας.
Εν συνεχεία εισήχθη επιτυχώς στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το έτος 2008. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΠ Νομικής Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιήθηκε έντονα ως μέλος του συλλόγου φοιτητών Νομικής Θεσσαλονίκης, καθώς και ως μέλος της νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε ως ασκούμενος δικηγόρος σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, ενώ από το έτος 2010 μέχρι και σήμερα, ασκεί μάχιμη δικηγορία, διατηρώντας δικηγορικά γραφεία σε Αθήνα και Πρέβεζα, με ειδίκευση σε υποθέσεις Ποινικού και Αστικού Δικαίου. Είναι ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καθώς και μέλος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων δικηγόρων Αθηνών, όπου διετέλεσε αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στα πλαίσια της ενασχόλησης του με τα κοινά το τόπου του, συμμετέχει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου Δυναμικών Αθλημάτων Πρέβεζας με την επωνυμία “Fightclub”, καθώς και υποστηρικτής του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζας “Φύσις”  και του Συλλόγου Υποστήριξης Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες “Φλόγα”.
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων πολιτικού και επαγγελματικού περιεχομένου, πραγματοποιώντας σειρά  διαλέξεων σε όλη την Ελλάδα.
Με την υποψηφιότητά του επιδιώκει να γίνει η φωνή των νέων ανθρώπων, των νέων στόχων και επιδιώξεων. Να γίνει η φωνή της νέας εποχής που θα σηματοδοτήσουν οι επερχόμενες εκλογές.
Κρατάμε ψηλά την ευθύνη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της κοινωνίας.
“Για τα όνειρα μας…”
Αλέξανδρος Ι. Παπαιωαννίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου