Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Γιώργου Δ. Οικονόμου, Υποψήφιου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Θεσπρωτίας

Αγαπητές Συμπατριώτισσες , αγαπητοί συμπατριώτες

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ και να κατέλθω υποψήφιος στο Νομό Θεσπρωτίας γιατί πιστεύω ακράδαντα  ότι ο  Νομός μας , του οποίου είμαι γέννημα και θρέμμα, κατέχει μερικές θλιβερές πρωτιές στη φτώχεια και την  εξαθλίωση , στην ανεργία , στην υποαπασχόληση , στο κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων , στη συρρίκνωση του εισοδήματος  των αγροτοκτηνοτρόφων , στην απόγνωση της νεολαίας , στην απραξία των ελευθεροεπαγγελματιών, στην μείωση του τζίρου των τουριστικών επιχειρήσεων και ως εκ τούτου  πρέπει πρώτος από όλους τους νομούς της Ελλάδας να δώσει την απάντηση, να δώσει το ηχηρό χτύπημα ,  στην εφαρμοζόμενη επί πέντε χρόνια νεοφιλελεύθερη πολιτική των μνημονίων που μας οδήγησε σε όλα τα παραπάνω.

 Πιστεύω ότι με την θέληση του  λαού μας , οι πολιτικές αυτές σε λίγο θα είναι παρελθόν , γιατί αυτό επιβάλλει το συμφέρον μας , το συμφέρον των παιδιών μας , το συμφέρον των μελλοντικών γενιών. Επιτέλους στις 25 του Γενάρη θα μπεί τέρμα στα μνημόνια της λιτότητας , της λεηλασίας των εισοδημάτων , της ταπείνωσής του λαού μας  και με το ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα  αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση , άμεσα θα επανακκινήσουμε την οικονομία , θα μειώσουμε  την ανεργία , θα αναχαιτίσουμε την μετανάστευση της νεολαίας μας και θα δώσουμε προοπτική στην κοινωνία μας. 
Η μέχρι τώρα ενασχόλησή μου με τα κοινά με έχει καταστήσει γνώστη των προβλημάτων όχι μόνο του νομού μας , αλλά ολόκληρης της περιφέρειας Ηπείρου, κι έτσι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μαζί θα ανασυγκροτήσουμε και θα ενισχύσομε  την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική πρόνοια , το περιβάλλον   τις δομές  προ­στα­σί­ας και στή­ρι­ξης της τοπικής κοι­νω­νί­ας μας , αλλά και θα δώσουμε λύση σε τόσα άλλα μικρά και μεγάλα προβλήματα  . Η κρίσιμη ώρα έφτασε. Και όλοι μας δεν θα αναμετρηθούμε μόνο  με την Ιστορία, αλλά θα γράψουμε ιστορία. Το χρέος μας είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γίνει στις 25 Γενάρη ακόμη μεγαλύτερη, ακόμη πιο σίγουρη και αυτοδύναμη η νίκη του λαού μας η νίκη του ΣYΡΙΖΑ.
   Και σε αυτή την κρίσιμη ώρα δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις. Όλη μας η σκέψη, όλη μας η δράση, όλη μας η έμπνευση είναι για να τα καταφέρουμε.
   Μαζί με  σας , να γυρίσουμε σελίδα για σας και για  τον τόπο μας .
Γιώργος Δ. Οικονόμου
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Θεσπρωτίας. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου