Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Άλλαξε ο Υπουργός... κι έγινε «λαγός» το γήπεδο του ΠΑΣ!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά επαληθεύονται όλες οι σχετικές παροιμίες του λαού μας σε ότι αφορά το πολύ… βασανισμένο γήπεδο του ΠΑΣ αφού δεν πέρασε πολύ καιρός από τη στιγμή που ο Γιάννης Ιωαννίδης, τότε υφυπουργός Αθλητισμού, δεσμεύονταν στα Γιάννινα για χρηματοδότηση ύψους 800 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα έργα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και στους βοηθητικούς αθλητικούς χώρους.
Και χαρά μεγάλη είχαν τότε όλοι οι παράγοντες.
Όμως πριν «αλέκτωρ φωνήσει τρίς» με τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης ο κ. Ιωαννίδης απομακρύνθηκε από τη θέση του και μαζί του πέταξαν και οι υποσχέσεις για τη γενναία χρηματοδότηση.
Καθώς  ο Γιάννης Ανδριανός που τον διαδέχθηκε  έκανε σαφές ότι κονδύλι τέτοιου ύψους είναι αδύνατο να διατεθεί. Το ποσό θα είναι περίπου το μισό και βέβαια σε ένα…. βάθος χρόνου.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι ήδη στον αγωνιστικό χώρο έγιναν απαραίτητες παρεμβάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
«Δεν θα υπάρχει κανένα θέμα στο γήπεδο και στη διεξαγωγή των παιχνιδιών του ΠΑΣ. Αυτό το δηλώνω υπεύθυνα. Δεν υφίσταται πρόβλημα», τόνισε ο κ. Καχριμάνης και συμπλήρωσε πως οι εργασίες θα συνεχιστούν με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου