Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Πετυχημένες οι εκδηλώσεις του φετινού Ανταμώματος Σουλιωτών

Η Δήμαρχος με τον παππά σέρνουν πρώτοι το χορό
Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του ''ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ 2013'' πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου το '' ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ '' στον ιστορικό χώρο του Σουλίου .
Η Δήμαρχος κυρία Σταυρούλα Μπραϊμη -Μπότση  στο χαιρετισμό της αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στους τρεις στόχους των φετινών εκδηλώσεων που είναι η ανάδειξη του πολιτισμού όχι ως μουσειακό είδος αλλά σαν αναπτυξιακό εργαλείο , η ενίσχυση των εκδηλώσεων θεσμών και η προώθηση της έννοιας του ανταμώματος .
Μεταξύ άλλων επεσήμανε τις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής δύο φορές να λειτουργήσει ο παραδοσιακός ξενώνας καλώντας τους απανταχού Σουλιώτες να το αναδείξουν ,και υπογράμμισε την αναγκαιότητα για συνεργασία  όλων των φορέων για την υλοποίηση έργων υποδομών και ανάπτυξης στην περιοχή.
Τέλος συνεχάρη όλα τα παιδιά που βραβεύτηκαν τονίζοντας ότι για  το Δήμο  είναι ευλογία τα παιδιά να προκόβουν σε μια κοινωνία, πόσο μάλλον δε όταν πρόκειται για νέους που μένουν στα χωριά του Σουλίου και έκλεισε με την ευχή να είμαστε πιστοί και γεροί στο ραντεβού αυτού του ανταμώματος και του χρόνου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου