Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

48 εργαζόμενοι τίθενται σε διαθεσιμότητα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το οποίο γι αυτό το λόγο κλείνει Δευτέρα και Τρίτη

Σε διαθεσιμότητα οδηγούνται 48 υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί.
Οι υπαλλήλοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα προέρχονται από τους κλάδους διοικητικού, διοικητικού / οικονομικού, διοικητικού / λογιστικού, επιστατών, επιμελητών, προσωπικού Η/Υ, τεχνικού, φυλάκων / νυχτοφυλάκων, διοικητικών γραμματέων, τηλεφωνητών / θυρωρών, διοικητικής / οικονομικής υποστήριξης, υπαλλήλων γραφείων, μεταφραστών / διερμηνέων, βιβλιοθηκονόμων, επιστατών, κλητήρων.
Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζει τη ριζική αντίθεσή της στην ένταξη διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος σε καθεστώς διαθεσιμότητας, χωρίς να ληφθούν υπόψη αριθμητικά και αξιολογικά κριτήρια των διοικητικών δομών που το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καθόρισε.
Για τους λόγους αυτούς, η Σύγκλητος αποφάσισε τη συμβολική αναστολή της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τη Δευτέρα και Τρίτη 23 και 24 Σεπτεμβρίου, λόγω διαπιστωμένης αντικειμενικής αδυναμίας λειτουργίας των υπηρεσιών του. Η Σύγκλητος θα συνεδριάσει εκτάκτως την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, για να εξετάσει, τις δυσμενείς εξελίξεις που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου