Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Ευρωβουλευτή Θεόδωρο Σκυλακάκη

Με τον ευρωβουλευτή της Δράσης Θεόδωρο Σκυλακάκη συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως και θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη ανάπτυξης του τουριστικού τομέα με άνοιγμα σε νέες αγορές του εξωτερικού ενώ αξιοσημείωτη είναι η επισήμανση του ευρωβουλευτή ότι πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα τα έργα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.
«Έδωσα στον κ. Σκυλακάκη μία συνολική εικόνα για την κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Συζητήσαμε επίσης προτάσεις για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας. Πιστεύουμε ότι ένας τρόπος για τη δημιουργία θέσεων εργασίας είναι η ανάπτυξη του τουριστικού τομέα και προς την κατεύθυνση αυτή καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια», τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.
Ο Έλληνας ευρωβουλευτής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνάντηση και τη συζήτηση που είχαν.
«Θεωρούμε ότι είναι καίριας σημασίας να λυθεί το πρόβλημα του αεροδρομίου και να ολοκληρωθούν τα έργα. Εκτιμούμε ότι σήμερα πρέπει να αναζητηθούν νέες τουριστικές αγορές στο εξωτερικό και να υπάρξει συγκεκριμένη στόχευση. Ο τουρισμός είναι κλειδί για τη μείωση της ανεργίας», κατέληξε ο κ. Σκυλακάκης.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου