Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ

Το θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών έχει πάρει φωτιά! Οι πλατείες και τα μνημεία της Εθνικής Αντίστασης σε πόλεις και χωριά γεμίζουν κόσμο.
 Ο σπόρος των αείμνηστων Γιάννη Σταμούλη, Λάκη Σάντα, Γεώργιου Αλέξανδρου Μαγκάκη, Πέτρου Ανταίου είμαστε αλλά και των αειθαλών αγωνιστών της Αντίστασης Μανόλη Γλέζου, Αργύρη Σφουντούρη, Ευάγγελου Μαχαίρα, Στέλιου Ζαμάνου, Χαράλαμπου Ρούπα, Βασίλη Μπρακατσούλα, Χρήστου Τζιντζιλώνη, Στέφανου Ληναίου έχει καρπίσει! Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους πρωτοπόρους της Εθνικής Αντίστασης και της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών και συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι τη δικαίωση!
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου με τίτλο "αποκαλύπτουμε τα χαλκεία των Ναζί, σπάμε την σιωπή", το οποίο μόλις δημοσιεύθηκε στο cretalive.gr:  http://www.cretalive.gr/opinions/view/apokaluptoume-ta-chalkeia-twn-nazi-spame-th-siwph/116291 και, σε συνέχεια του συγκλονιστικού ντοκουμέντου της Βέρμαχτ για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου, αναφέρεται και αναλύει την πρακτική των ναζί να κατασκευάζουν χαλκευμένες εκθέσεις, προκειμένου να δικαιολογήσουν τις ωμότητές τους στην κατεχόμενη Ελλάδα, στην ευθύνη μας να διεκδικήσουμε τις γερμανικές οφειλές και στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας.
Ευχαριστώ πολύ
Αριστομένης Συγγελάκης

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου