Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ»

ευχαριστει τH ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ για τηΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ στηριξη της
Tο  Πανελλήνιο  Φιλανθρωπικό  Σωματείο  «ΑΡΤΟΣ  ΔΡΑΣΗ»,  από  την  ίδρυσή  του,  το 1998,  μέχρι  και  σήμερα,  φροντίζει  καθ’ όλη  τη  διάρκεια  του  έτους  για  τη  σίτιση  και την ανθρώπινη υποστήριξη συνανθρώπων μας,  οι οποίοι  αντιμετωπίζουν  σοβαρά  προβλήματα  επιβίωσης.
Το «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ - Παράρτημα Ιωαννίνων» εντείνει και αυτό, κατά τον τελευταίο χρόνο, τη δράση του και συνεργάζεται με κάθε φορέα που επιχειρεί να στηρίξει άτυχους συμπολίτες μας, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανέχεια και την κρίση.
Με το παρόν, το «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ - Παράρτημα Ιωαννίνων» ευχαριστεί θερμά τη Λαϊκή Αγορά Ανατολής, για την αυθόρμητη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των παραγωγών της, με την προσφορά ποικίλλων ειδών μαναβικής, άριστης ποιότητας, την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013, προς τους αποδέκτες του σωματείου μας.
Και άλλες φορές η Λαϊκή Αγορά Ανατολής έχει σταθεί στο πλευρό μας, δείχνοντας  έμπρακτα την αλληλεγγύη της. Παρόμοιες κινήσεις εθελοντικής προσφοράς μας συγκινούν και μας γεμίζουν δύναμη για τη συνέχιση  της  προσπάθειάς  μας.
Τηλ. “ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ – Παρ. Ιωαννίνων”: 6945773421, 6937115500

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου