Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Επίσημο πόρισμα της αρχαιολογίας επιβεβαιώνει το μεγάλο θαύμα του Ταξιάρχη στη Ρόδο!

Θα αναρωτηθεί κανείς: Καλά, χρειάζεται έγγραφο του Κράτους και δη της Αρχαιολογίας για να πιστέψουμε στο θαύμα; Απαντάμε: ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ! Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός των δακρύων του Ταξιάρχη στη Ρόδο, ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΘΑΥΜΑ!
Όμως, επειδή κυκλοφορούν διάφοροι «περίεργοι» τύποι, λυσσασμένοι αντίχριστοι και χλευαστές της Πίστεώς μας, τους αφιερώνουμε το παρακάτω έγγραφο, με την ελπίδα - έστω και χάρη σ' αυτό - να αποκηρύξουν τις εγωιστικές πλάνες τους, να ξυπνήσουν επιτέλους ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!!
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ:
Έπειτα από αίτημα της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου δια του Αρχιμανδρίτη π. Απόστολου Πεζουβάνη, υπεύθυνου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού, η 4η Εφορία Αρχαιοτήτων απέστειλε επίσημο έγγραφο με το πόρισμα από την εξέταση της Εικόνας του Ταξιάρχη στην Ιαλυσό που δάκρυσε στις 26 Οκτωβρίου 2013.
Το πόρισμα αναφέρεται στην κατάσταση της εικόνας και έπειτα από αυτοψία από τους συντηρητές Σωτήρη Πατατούκο και Φώτη Σιδηρόπουλο, αναφέρει επίσημα ότι η εικόνα δεν έχει υποστεί καμία αλλοίωση στον ξύλινο φορέα, τα χρώματα και το βερνίκι.
Από εδώ και πέρα είναι στην διάθεση και την πίστη του καθενός να ερμηνεύσει αυτό το σημείο.
hellas-orthodoxy.blogspot.gr
Πηγή:tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου