Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε Πρέβεζα και Λευκάδα, για αγοραπωλησίες ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν συνολικά (72,9) γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (08-01-2014) στην Πρέβεζα και στη Λευκάδα, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 23, 18, 21 και 19 ετών και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας και της Λευκάδας.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο 1ο χλμ της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 23χρονος, ο 18χρονος και ο 20χρονος, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (6,1) γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας από τον 21χρονο στην περιοχή της Λευκάδας, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Επίσης, στο πλαίσιο ελεγχόμενης αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη και ο 19χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε χθες το βράδυ σε προκαθορισμένο σημείο στην περιοχή της Λευκάδας προκειμένου να πουλήσει στον 21χρονο ποσότητα κάνναβης, βάρους (9,6) γραμμαρίων.
Σε νομότυπες έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (57,2) γραμμάρια κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου