Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Μυστική δημοσκόπηση κόλαφος για Ν.Δ. στην Αθήνα



ΔΕIΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ                        ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Μυστική δημοσκόπηση «κόλαφος» για το Δήμο της Αθήνας έχει φτάσει στα χέρια της ηγεσίας της Ν.Δ. και πλέον αρχίζουν να αντιλαμβάνονται στο Μέγαρο Μαξίμου πώς στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και στις Ευροεκλογές θα υποστούν συντριβή.
Οι φερόμενες ως υποψηφιότητες της Όλγας Κεφαλογιάννη, του Νίκου Δένδια και του Άδωνη Γεωργιάδη συγκεντρώνουν μονοψήφια ποσοστά. Μόνο η υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη «πιάνει» ένα 10%, αλλά η ηγεσία της Ν.Δ. δεν τον υποστηρίζει καθώς εμφανίζεται ως «αντάρτης» σε πολλά νομοσχέδια της κυβέρνησης.
Η εφιαλτική αυτή εικόνα για τη Ν.Δ. δείχνει πώς το κόμμα που κυβερνά χάνει ακόμη και το προπύργιο της που ήταν η Α’ Αθηνών. Δεν μιλάμε για άλλες εκλογικές περιφέρειες. Εκεί τα ποσοστά των κομμάτων της κυβέρνησης είναι τραγικά.

Οι μεγάλοι Δήμοι, όπως αυτοί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που τα κόμματα της κυβέρνησης εμφανίζονται να στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γ. Μπουτάρη, θα κρίνουν και το πόσο μεγάλη θα είναι η συντριβή που θα υποστεί η Ν.Δ.
Αν χάσει τους μεγάλους Δήμους και κάποιες σημαντικές Περιφέρειες πότε θα γίνει αυτό που είπε ο Μπαρόζο. «Τριπλές εκλογές». Και μπορεί να μην γίνουν μαζί αλλά θα ακολουθήσουν σύντομα οι βουλευτικές τις Ευρωεκλογές με τα κόμματα της κυβέρνησης να ψάχνουν την ψήφο τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να αυξάνει τα ποσοστά του, με καθαρή πλέον πρωτιά, ενώ η Χρυσή Αυγή σε ορισμένες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται δεύτερο κόμμα.
 Πηγή:defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου