Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση του Παντελή Κολόκα με την Συντονιστική των ΑΝ.ΕΛ Ιωαννίνων .

Σε άριστο κλίμα διεξήχθη ο διάλογος της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του νομού Ιωαννίνων ,κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι, στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. με τον Παντελή Κολόκα και στελέχη της παράταξης του. Η συζήτηση που έγινε ματαξύ των δύο πλευρών ,εξετάστηκαν διεξοδικά όλα τα τα ζητήματα που αφορούν τον δήμο Ιωαννιτών και υπήρξε μεγάλη ταύτιση απόψεων, όσον αφορά την από κοινού αντιμετώπισή τους προς όφελος των συμπολιτών.

Ο διάλογος για τους ΑΝ.ΕΛ. θα έχει συνέχεια, με όλες της παράταξης και τους υποψηφίους και για κάθε προσπάθεια κοινής εξεύρεσης λύσης των μικρών η μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν τον δήμο, διότι το απαιτούν οι καιροί το απαιτεί η πόλη μας, το απαιτούν οι συμπολίτες μας''

"Το άνοιγμα στην κοινωνία μέσα από ανοιχτές διαδικασίες, θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες για τους ΑΝ.ΕΛ, με την ανοιχτή διαβούλευση για την υποβολή υποψηφιότητας στελεχών του σε Δήμο και Περιφέρεια, να είναι το στοίχημα σε μια κοινή συμπόρευση για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο που έχουμε για μια πόλη αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου