Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Τραγωδία σε αγώνα dragster: Νεκρός 20χρονος αναβάτης, σε κρίσιμη κατάσταση ένας 21χρονος



Σε τραγωδία μετατράπηκε ο αγώνας dragster, που διεξήχθη το Σάββατο (08/02) στον χώρο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου στο Ελληνικό, με έναν 20χρονο αναβάτη να χάνει τη ζωή του και έναν άλλον να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Το κακό συνέβη το μεσημέρι κατά τα χρονομετρημένα περάσματα. Ο 20χρονος ενώ είχε τελειώσει τον αγώνα του, κατευθυνόταν με το μηχανάκι του προς την έξοδο από την πίστα. Τότε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού από την επόμενη σειρά αγωνιζόμενων που τερμάτιζαν εκείνη την στιγμή, πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα κυριολεκτικά από πάνω του.
Επακόλουθο ήταν να έρθει το μοιραίο για τον 20χρονο παρά τις προσπάθειες των γιατρών ενώ ο νεαρός οδηγός της μεγάλης κυβισμού μηχανής διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βούλας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο των αγώνων υπήρχε ασθενοφόρο, το οποίο πήρε τον έναν αναβάτη ενώ για το δεύτερο άτομο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να φτάσει στο σημείο.
Πηγή:news247-φωτο: speednation.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου