Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Έτοιμοι για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί



Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να κατέβουν οι φαρμακοποιοί, "εφόσον το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, που περιλαμβάνει την συμφωνία Κυβέρνησης και τρόικας, κρύβει παγίδες ή θίγει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των φαρμακείων".
Το παραπάνω επισημαίνει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης. Ακόμη, σε έκτακτη γενική συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, οι φαρμακοποιοί εμφανίστηκαν ενωμένοι και εν αναμονή της γνωστοποίησης του σχεδίου νόμου που θα έρθει στη Βουλή, βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα, όπως δηλώνουν.

Στην συνέλευση που κράτησε περισσότερο από έξι ώρες, αποφασίστηκε ότι αν στο νομοσχέδιο που θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, θίγεται το καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων, θα υπάρξει άμεση και δυναμική απάντηση με απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει τονίσει με κάθε τρόπο αλλά και με σαφή και αξιόπιστα επιχειρήματα πως αποκρούει την έκθεση του ΟΟΣΑ που υιοθέτησε το Υπουργείο Ανάπτυξης και η τρόικα, η οποία είναι δομημένη και γραμμένη κατά παραγγελία συγκεκριμένων συμφερόντων.\
Πηγή:news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου