Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε τον περασμένο Απρίλιο στη Βασιλική Ιωαννίνων



Στα ίχνη των δραστών και στη συνακόλουθη εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης, που έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο στη Βασιλική Ιωαννίνων, οδήγησε η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος  Περιφέρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής & Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 42 ετών (άνδρας – γυναίκα), οι  οποίοι μαζί με ένα ακόμη άτομο που αναζητείται, εμπλέκονται σε ληστεία σε βάρος ημεδαπής, ηλικίας 99 ετών, που έγινε στις 10-04-2013 στο σπίτι της στη Βασιλική Ιωαννίνων.
Υπενθυμίζεται ότι την 10-04-2013,  άγνωστος δράστης είχε εισέλθει στην οικία  της ηλικιωμένης και με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας, αφού τη δέσμευσε, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ. Στη συνέχεια, ο αλλοδαπός άνδρας διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν  οι δύο συνεργοί του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των αλλοδαπών δραστών υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της εγκληματικής δράσης  τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου