Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Βιωματικά εργαστήρια φυσικής Αγωγής

Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή καθηγητών Φυσικής Αγωγής, δασκάλων, νηπιαγωγών και φοιτητών/τριών του παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών (αμφιθέατρο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, ώρα 16:00 με 18:00), το πρώτο  βιωματικό εργαστήριο Φυσικής Αγωγής για την προσχολική και πρωτοσχολική ηλικία με θέμα: «Ψυχοκινητική & Μουσικοκινητική Αγωγή».

Χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ.
Γεώργιος Καψάλης, η πρόεδρος του παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών κ. Σακελλαρίου Μαρία, ο Σχολικός Σύμβουλος και προϊστάμενος της περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας εκπ/σης Ηπείρου κ. Τσιάλος Στέφανος η διευθύντρια του 33ου Νηπιαγωγείου κ. Τριάντου Ιωάννα και ο πρόεδρος της Ένωσης Γυμναστών Ηπείρου & Ιονίων Νήσων κ. Γιαννάκης Βασίλειος. 
Τα βιωματικά εργαστήρια συνδιοργανώνουν (ακολουθούν άλλα δύο) το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής, η Ένωση Γυμναστών Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, η Περιφερειακή Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου και το 33ο  Νηπιαγωγείο (Πανεπιστημίου) Ιωαννίνων.
                                                  Για την οργανωτική επιτροπή
           Γιαννάκης Βασίλειος,                  Πρόεδρος της  Ε.Γ.Η. & Ι.Ν            
             Ζάραγκας Κ. Χαράλαμπος,       Επίκουρος καθηγητής

                                                                      Παιδαγωγ. Τμήμ. Νηπιαγωγών Π.Ι.             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου