Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Επιβάτες με κλεμμένα διαβατήρια στο χαμένο Boeing



Σε θρίλερ για γερά νεύρα φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση με το χαμένο αεροσκάφος των αερογραμμών της Μαλαισίας, το οποίο έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κοντά στο Βιετνάμ.
Αξιωματούχοι των Yπουργείων Εξωτερικών της Ιταλίας και της Αυστρίας ανακοίνωσαν ότι δεν επέβαινε στο αεροσκάφος κανένας Ιταλός και Αυστριακός, αλλά τα διαβατήρια των συγκεκριμένων ατόμων έχουν κλαπεί. Συγκεκριμένα, το Yπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι στο αεροπλάνο δεν επέβαινε κανένας Ιταλός, ενώ στη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η αεροπορική εταιρεία αναφερόταν το όνομα του 37χρονου Λουίτζι Μαράλντι, Ιταλού πολίτη. Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «Corriere Della Sera», το διαβατήριό του εκλάπη στην Ταϊλάνδη τον περασμένο Αύγουστο.

Από την πλευρά του, το αυστριακό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο αυστριακός πολίτης που φέρεται να επέβαινε στην πτήση είναι σώος και βρίσκεται στην Αυστρία. Αναφέρει, επίσης, ότι και το δικό του διαβατήριο είχε κλαπεί πριν από δύο χρόνια στην Ταϊλάνδη.
Πηγή:madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου