Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πρόσκληση σε γιορτή Αναδόχων της ActionAid στα Ιωάννινα

Την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 19.00, η ActionAid θα καλωσορίσει Αναδόχους Παιδιού και όσους φίλους θέλουν να γνωρίσουν τη δράση της διεθνούς οργάνωσης στο κεντρικό κτήριο του Hotel du Lac, ακτή Μιαούλη και Ίκκου στα Ιωάννινα.

Εθελοντές και Ανάδοχοι Παιδιού θα μας ταξιδέψουν με ομιλίες, βίντεο και φωτογραφίες στις κοινότητες του αναπτυσσόμενου κόσμου όπου δρα το Πρόγραμμα Αναδοχής της ActionAid.
Την εμπειρία τους από την Αναδοχή Παιδιού θα μοιραστούν:
•Ο Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής της ActionAid Ελλάς
•Η Ανάδοχος Παιδιού και εθελόντρια από τα Ιωάννινα Καίτη Σεντελέ που ταξίδεψε ως το Βιετνάμ μαζί με άλλους Αναδόχους για να ανακαινίσουν δύο νηπιαγωγεία.
•O Ανάδοχος Παιδιού Δημήτρης Συρμόπουλος που ταξίδεψε με την κόρη του Μάντυ ως την Γκάνα και γνώρισαν από κοντά την Anzo, το κορίτσι στο οποίο είναι Ανάδοχοι.
•Η Ανάδοχος Παιδιού Τίνα Τσόντου που ταξίδεψε ως τη Μοζαμβίκη με την ActionAid και θα μας μιλήσει τι θα πει να ζεις στην απόλυτη φτώχεια.
Δήλωση συμμετοχής στο 801 11 900 800. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες και συνεντεύξεις επικοινωνήστε με την Άννα Μπότσογλου, anna.botsoglou@actionaid.org, τηλ. 210 92 12 321 και 6937161028.

H ActionAid είναι μια παγκόσμια συνεργασία ανθρώπων που δρουν μαζί για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας. www.actionaid.gr  img_fcbook img_twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου