Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δέκα μήνες μετά το «μαύρο», δέκα μήνες έπειτα από το χτύπημα στην ελευθερία της έκφρασης και τη δημοσιογραφία, η ΕΡΑ Ιωαννίνων συνεχίζει να εκπέμπει , ελεύθερο πρόγραμμα, όπως συμβαίνει στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τους περιφερειακούς σταθμούς σε όλη τη χώρα.
Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο. Στο πλάι όσων ανθρώπων στην πόλη μας, την Ήπειρο και την υπόλοιπη χώρα, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία.
Καθημερινά, οι εργαζόμενοι – απολυμένοι της ΕΡΑ Ιωαννίνων (δημοσιογράφοι, τεχνικοί,, διοικητικοί, παραγωγοί) και οι αλληλέγγυοι συμπολίτες, υπό αντίξοες συνθήκες, παράγουμε ελεύθερο πρόγραμμα με την αμέριστη συμπαράσταση των εκατοντάδων ακροατών, τριών που συντονίζονται στα ερτζιανά και το διαδίκτυο. Στους 88,2 στα fm, στο ertopen.com, στο era-ioannina.weebly.com.
Μετά από δέκα μήνες αισθανόμαστε, για μιαν ακόμη φορά, την επιθυμία για ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας συμπαραστέκονται, με κάθε τρόπο.

Καθημερινά, 9-10 το πρωί (εκτός Πέμπτης) η εκπομπή του Ραδιοφωνικού
Συλλόγου του πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Rasperados», 10-12 στα «Μικρόφωνα της ΕΡΑ» με τον Σωτήρη Αργύρη, 12-1 το μεσημέρι «Τα τραγούδια της καρδιάς» με την Εύα Χατζηπαυλή και τον Παναγιώτη Τζόκα.
Κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, 1 με 2 το μεσημέρι, «Μικρού Μήκους-Βλέποντας τον κόσμο από την άλλη πλευρά» με το Γιώργο Παπαχριστοδούλου, κάθε Τρίτη 6 με 7 το απόγευμα «Ορυχείο» με τον Ανδρέα Χρυσοχόου και 7 με 8 το απόγευμα «Έτσι ξαφνικά» με την Ελένη Στεργιοπούλου και τη Μαρία Λυκοτραφίτη, κάθε Πέμπτη 9 με 10 το πρωί «Τέλι και γρανάζι» με την Ερασμία Σταματιάδου, κάθε Παρασκευή, 1 με 2 το μεσημέρι, «Η θεωρία παίρνει θέση» με τους Σωτήρη
Σιαμανδούρα και Αλέξανδρο Σχισμένο.
Καθημερινά, 2 με 3 το μεσημέρι, η μεσημεριανή ραδιοεφημερίδα του ertopen.com και από τις 4.30 το απόγευμα, σύνδεση με το δίκτυο των σταθμών της ΕΡΑ για να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα η φωνή της περιφέρειας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εκπέμπουν έκτακτες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ η ΕΡΑ Ιωαννίνων στηρίζει τις κινήσεις αλληλεγγύης της πόλης (τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες, παζάρια αλληλεγγύης) και φορείς κοινωνικής επανένταξης, όπως το ΚΕΘΕΑ.
Κάθε Σαββατοκύριακο, οι ακροατές έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν την ελεύθερη ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «Μικρόφωνο στα γήπεδα» με τον Κώστα Μότση με απευθείας μεταδόσεις από όλα τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.
Αυτή την Κυριακή, 6 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, απευθείας από το στάδιο «Οι Ζωσιμάδες»  θα μεταδοθεί ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Στα μικρόφωνα Σωτήρης Αργύρης, Γιώργος Παπαχριστοδούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου