Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Συνεδρίαση διακομματικής- διαπαραταξιακής επιτροπής

Οι όροι και οι κανόνες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα προσδιορίστηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης διαπαραταξιακής και διακομματικής επιτροπής που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των παρατάξεων που μετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και των κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις ευρωεκλογές.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να χρησιμοποιηθούν οι κοινόχρηστοι χώροι με τρόπο που δεν θα προκαλούνται προβλήματα ενώ τονίστηκε από όλες τις πλευρές ότι θα πρέπει να γίνει με μέτρο και φειδώ η αφισοκόλληση.
«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να σεβαστούμε την πόλη και να περιοριστεί η αφισοκόλληση μόνο στα σημεία που έχουν προσδιοριστεί. Στις παρατάξεις και τα κόμματα θα παραχωρηθούν κοινόχρηστοι χώροι προκειμένου να έχουν περίπτερα για τη διανομή υλικού ενώ από την πλευρά του Δήμου οι υπηρεσίες θα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα τόσο για την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών που χρειάζονται οι υποψήφιοι όσο και για τη διεξαγωγή των εκλογών», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου