Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους και το σχεδιασμό της νέας περιόδου για την Π.Ε. Άρτας παρουσίασε απόψε ο Αλέξανδρος Καχριμάνης



Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης» στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Κατά την παρουσίαση ο κ. Καχριμάνης, αναφέρθηκε σε βασικά θέματα της Π.Ε. Άρτας που αντιμετωπίστηκαν ή δρομολογήθηκαν στους πρώτους 40 μήνες θητείας της Περιφερειακής Αρχής, ενώ περιέγραψε και τους βασικούς προγραμματικούς στόχους για την νέα πενταετία.
«Βαδίζουμε  με σιγουριά. Είμαστε  ανοιχτοί σε συνεργασίες, αλλά και έτοιμοι  για συγκρούσεις,  όταν και όποτε χρειαστεί», τόνισε μεταξύ άλλων, για να προσθέτει ότι η παράταξη της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης» έχει αποκλειστική στόχευση  την επίλυση προβλημάτων, τη δημιουργία αναπτυξιακών ευκαιριών για την Ήπειρο, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους Ηπειρώτες.
«Η 18η Μαΐου καθορίζει το μέλλον της Ηπείρου.  Οι πολίτες πρέπει να γίνουν κοινωνοί των θέσεων μας. Επιδιώκουμε τη σύγκριση. Έχουμε έργο, έχουμε σχέδιο, αποδείξαμε ότι είμαστε αποτελεσματικοί και αποφασιστικοί», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου