Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Γιατρός Ευαγγελισμού για το φακελάκι από καρδιοπαθή: Έβαλα τα χρήματα στη τσέπη από διακριτικότητα για να τα επιστρέψω

Ευθύνες στους συγγενείς του καρδιοπαθή-που τελικά κατέληξε- επιρρίπτει ο γιατρός του "Ευαγγελισμού" που κατηγορείται ότι επί 18 μέρες δεν χειρουργούσε τον 67χρονο, ζητώντας φακελάκι 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το "Έθνος", στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στο πλαίσιο της ΕΔΕ ισχυρίζεται ότι αυτοβούλως οι συγγενείς του ασθενούς τού προσέφεραν χρήματα.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ενώ εξηγούσε στους συγγενείς την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, η αδελφή του καρδιοπαθούς έβγαλε από την τσάντα της "ένα πακετάκι από χαρτονομίσματα των 50 ευρώ τυλιγμένα με λάστιχο και τα άφησε πάνω στο γραφείο μου".
Προσπαθώντας να εξηγήσει πώς βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη του ανέφερε ότι ξαφνιάστηκε και τα πήρε από... διακριτικότητα.
"Δεν ήθελα", είπε, "για ευνόητους λόγους να είναι σε κοινή θέα και τα έβαλα στη τσέπη μου με σκοπό να της τα επιστρέψω για να τα δώσει η ίδια όπου ήθελε. Αλλά δεν πρόλαβα γιατί ήρθε η Αστυνομία και τα βρήκε στη τσέπη μου".
Σημειώνεται, ότι ο γιατρός συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της δωροληψίας κατ' εξακολούθηση από υπάλληλο που ενεργούσε κατ' επάγγελμα. Ο κατηγορούμενος, που αρνείται την κατηγορία, έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση σε ΑΤ δύο φορές το μήνα.
πηγή: 'Εθνος-news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου