Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Μαζική ήταν η συμμετοχή εργαζομένων, σωματείων, φορέων και αλληλέγγυων στην πορεία διαμαρτυρίας η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 26 Ιουνίου, το απόγευμα, με αφετηρία την ΕΡΑ Ιωαννίνων και τον πεζόδρομο της Νικολάου Παπαδοπούλου.
Σε σύσκεψη που ακολούθησε επαναβεβαιώθηκε η διάθεση των συμμετεχόντων να αγωνιστούν ενάντια στη βαρβαρότητα των απολύσεων, της ανεργίας, της διαθεσιμότητας, της στέρησης βασικών δημόσιων φυσικών αγαθών όπως το νερό, τις κατασχέσεις, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Τονίστηκε ακόμη η ανάγκη για την υπεράσπιση του ηλεκτρικού ρεύματος ως δημόσιου κοινωνικού αγαθού για όλους καθώς και η ανάγκη για πάλη ενάντια στις απολύσεις και την απλήρωτη εργασία στο νομό Ιωαννίνων.
Οι συμμετέχοντες δηλώνουν τη στήριξη τους στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους του νομού ενάντια στην αξιολόγηση κι όπου αλλού επιχειρείται στο δημόσιο με στρεβλές και αναξιοκρατικές μεθόδους.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, 3 Ιουλίου, με συγκέντρωση, στον πεζόδρομο της Νικ. Παπαδοπούλου, στις 8.

Συμμετείχαν: απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ιωαννίνων,
ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου (ΕΙΝΗ), Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου (ΕΤΕΠ και ειδικό εργαστηριακό προσωπικό), Σωματείο Μετάλλου ν. Ιωαννίνων, Σωματείο Εργαζομένων στα Praktiker, Ραδιοφωνικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΡΑΣΠΙ), παράταξη «Ταξική Ενότητα» Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα, Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο, Αριστερή Παρέμβαση Οδοντιάτρων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου