Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Γέννησε και άφησε το μωρό της στην ντουλάπα να πεθάνει



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι νεαρή γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί της και το κράτησε για δύο μέρες στην ντουλάπα, μέχρι να πεθάνει. Το νεογέννητο μωρό της άφησε να πεθάνει μία Ελληνίδα, 37 ετών στη Θεσσαλονίκη.

Η τραγική είδηση αποκαλύφθηκε, όταν η γυναίκα αναγκάστηκε να πάει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο από επιπλοκές κύησης.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα, γέννησε μόνη στο σπίτι της στις 12 Ιουλίου, κράτησε το παιδί της στη ντουλάπα επί δυο ημέρες τυλιγμένο σε σακούλες και το άφησε να πεθάνει.
Ωστόσο, δύο μέρες αργότερα εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας, πήρε το μωρό από τη ντουλάπα και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.
Το βράδυ της Πέμπτης, 17 Ιουλίου, η γυναίκα πήγε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με πόνους. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν επιπλοκές από πρόσφατο τοκετό.
Η γυναίκα είχε αποκρύψει την εγκυμοσύνη της και από τον σύζυγό της.
Νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών, για την υπόθεση.
Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται σχετικά:
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 37χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παιδοκτονία και περιύβριση νεκρών.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (17-07-2014), οι Αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν από εφημερεύον Νοσοκομείο της πόλης, ότι διεκομίσθη, από σταθμό Ε.Κ.Α.Β., 37χρονη γυναίκα με ενδείξεις πρόσφατου τοκετού.
Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, που έσπευσαν στο Νοσοκομείο για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η δράστιδα ομολόγησε ότι την 12-07-2014, γέννησε βρέφος στην τουαλέτα του διαμερίσματός της.
Στη συνέχεια περιτύλιξε το βρέφος σε δύο (2) σακούλες και το απέκρυψε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας της, ενώ μετά από ένα διήμερο (πρωινές ώρες της 14-07-2014), απόθεσε τη σορό σε κάδο απορριμμάτων, έξω από την οικία της.
Ακολούθως, χθες (17-07-2014), λόγω επιπλοκών λοχείας, μετέβη εσπευσμένα στο εφημερεύον Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της δράστιδας, ενώ κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, μετέβη στην οικία της για εξερεύνηση του τόπου εγκλήματος.
Οι έρευνες για την ανεύρεση της σορού του βρέφος συνεχίζονται.
News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου