Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η ING Ελλάδος Χρυσός Χορηγός του Spetses mini Marathon για 4ησυνεχή χρονιά



H ΙΝG Ελλάδος είναι για 4η συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του Spetses mini Marathon, μίας αθλητικής διοργάνωσης που κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να ξεχωρίσει στο εγχώριο, και το διεθνές αγωνιστικό σκηνικό.
Η ING Ελλάδος έχει συνδράμει στη δημιουργία του θεσμού του Spetses mini Marathon, αφού αποτελεί χρυσό υποστηρικτή του από τη δημιουργία του το 2011. Άλλωστε, αποτελεί ένα εξαιρετικό τρόπο έκφρασης της φιλοσοφίας ING Live Well,που προάγει,μέσω του αθλητισμού, μία ζωή γεμάτη υγεία.

O Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ING, κ. Luis Miguel Gomez, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε το Spetses mini Marathon από τη «γέννησή» του. Νιώθουμε ως ένα βαθμό συμμέτοχοι για τη μεγάλη του επιτυχία, ιδιαίτερα φέτος, που διακρίθηκε ως «Εθνικός Πρωταθλητής» στα European Business Awards.

Η βράβευσή του αυτή, ήρθε παράλληλα με την αντίστοιχη διάκριση της ING ως «Εθνικός Πρωταθλητής», και φέτος έχουμε δύο πρωταθλητές να συνενώνουν και πάλι δυνάμεις, για ένα σπουδαίο γεγονός.»

Η πολυπληθής ING Running Team θα δώσει το παρών και στο νησί των Σπετσών, συμμετέχοντας στα κολυμβητικά και δρομικά αγωνίσματα. Τέλος, στην επίσημη συνέντευξη τύπου του SMM, η ING ανακοίνωσε, ότι στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας της, διεξάγει διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι 2 ατόμων για τη συμμετοχή τους στο ING Night Marathon στο Λουξεμβούργο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ING.gr.

Στη φωτογραφία: Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SMM, Δρ. Μαρίνα ΛύδαΚουταρέλλη, ο κος Παναγιώτης Λυράκης, Δήμαρχος Σπετσών, η κα Κατερίνα Μολφέτα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας INGΕλλάδος και η κα KarinaPereira, Διευθύντρια ΜarketingINGΕλλάδοςκατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου