Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ING Ελλάδος: Ένας Ηγέτης με σειρά επίσημων βραβείων



Η ING Ελλάδος επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς διανύει μία χρονιά σημαντικών διακρίσεων και βραβείων. Κατά τη διάρκεια του 2014, οι βραβεύσεις της ING από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς, σε διάφορους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας, αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών για καινοτομία, βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών και ευθυγράμμιση με την παγκόσμια στρατηγική του Ομίλου.

Business IT Excellence Awards
Αναλυτικότερα, τον Ιούλιο του 2014 η ING κατάφερε να αποσπάσει δύο συνολικά σημαντικές τιμητικές διακρίσεις στο διαγωνισμό Business IT Excellence Award (BITE), στις ενότητες «Διοίκηση και Στρατηγική της Πληροφορίας» και «Σύνδεση ΙΤ με Επιχειρηματική Στρατηγική», λαμβάνοντας τα βραβεία: «Άριστης Επίδοσης» στην κατηγορία IT Service Management και «Εξαιρετικής Επίδοσης» στην κατηγορία Ευθυγράμμιση με Επιχειρηματική Στρατηγική. Οι δύο αυτές σημαντικές διακρίσεις προέκυψαν ως αποτέλεσμα της βελτίωση των διαδικασιών, των λύσεων και των υπηρεσιών του ΙΤ, προς όφελος των πελατών της ING.
European Business Awards
Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την παγκόσμια στρατηγική του Ομίλου με τίτλο “You Matter”, τον Σεπτέμβριο του 2014, η ING απέσπασε μία ακόμη, ιδιαίτερα σημαντική διάκριση. Πιο συγκεκριμένα, η ING αναδείχτηκε «Εθνικός Πρωταθλητής» από τον διεθνή αναγνωρισμένο θεσμό των European Business Awards by RSM London στην κατηγορία «Βραβείο Επικέντρωσης στον Πελάτη» (“Award for Customer Focus”), διάκριση που απέσπασε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.
True Leaders
Αποδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην ασφαλιστική αγορά, η ΙΝG κατάφερε να κερδίσει το βραβείο TRUE LEADER στην κατηγορία “Leading Brand”, που διοργανώνεται από την ICAP. Οι εταιρίες που βραβεύονται συγκαταλέγονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους με βάση το EBITDA για το 2013, ενώ βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου, στον οποίο ανήκουν.
Social Media Awards
Επιπλέον, το 2014 σηματοδότησε για την ING την είσοδο της στα Social Media, με τη δημιουργία της σελίδας Facebook.com/INGGreece, η οποία αποτέλεσε ένα ακόμη κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας με τους ασφαλισμένους της εταιρίας. Η αύξηση των fans της σελίδας από 800 σε σχεδόν 20.000 μέσα σε διάστημα 8 μηνών, η συνεχής ανανέωση του περιεχομένου και οι αυξημένοι δείκτες ανταπόκρισης του κοινού αποτέλεσαν και αφορμή για να λάβει η ING το βραβείο Best use of Social Media/Industry – Insurance στα Social Media Awards 2014, της Boussias Communications.
Kορυφαία Corporate Running Team
Τέλος, ιδιαίτερη σημασία έχει για την ING η βράβευση της ING Running Team, ως η κορυφαία Corporate Running Team στο Spetses mini Marathon 2014, το αθλητικό γεγονός-θεσμό που στηρίζει η ING με Χρυσή Χορηγία για τέσσερα συνεχή έτη. Τα μέλη της ING Running Team αποτελούν τους μεγαλύτερους εκφραστές της φιλοσοφίας Live Well, η οποία χαρακτηρίζει όλες τις επικοινωνιακές ενέργειες της ING, γεγονός που προσδίδει ξεχωριστή σημασία στη βράβευση αυτή.
Σχολιάζοντας τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβε η ING, ο CEO, Luis Miguel Gomez, δήλωσε σχετικά: «Οι σημαντικές διακρίσεις και βραβεία που έλαβε η ING Ελλάδος αποτελούν τη σημαντικότερη αναγνώριση του κύρους, της δύναμης και των προσπαθειών μας για να θέτουμε πάντα τους ασφαλισμένους μας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, εκσυγχρονίζοντας τις διαδικασίες μας, ώστε να παρέχουμε κορυφαία εξυπηρέτηση. Οι διακρίσεις αποτελούν για εμάς την κινητήριο δύναμη για να υποδεχτούμε το 2015 και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την διαδικασία rebranding του Ομίλου μας σε παγκόσμιο επίπεδο».
Πηγή:nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου