Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ για Τζιτζικώστα: Οι ακροδεξιοί θύλακες στη ΝΔ καλά κρατούν

Προκλητική χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη στάση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και «εκλεκτού της Ν.Δ.» Απόστολου Τζιτζικώστα, με αφορμή τη σημερινή του δήλωση για το ΠΑΣΟΚ. Τονίζει παράλληλα ότι η στάση του «δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία».
H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η προκλητική στάση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκλεκτού της ΝΔ, κ. Τζιτζικώστα δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία. Εντάσσεται σε μια σειρά αντίστοιχων “ατοπημάτων” από στελέχη της ΝΔ, που εδώ και καιρό είχαν ως στόχο να ξεπλύνουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Η σιωπηρή στάση ανοχής που κρατά η κατά τα άλλα λαλίστατη ΝΔ, καθώς και η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που χαρακτηρίζει απλώς “γκάφα” την απαράδεκτη στάση του κ. Τζιτζικώστα, δείχνουν ότι οι ακροδεξιοί θύλακες εντός του κυβερνητικού κόμματος καλά κρατούν.»
Aπό την πλευρά του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε διευκρινιστική του ανακοίνωση για τη δήλωσή του στο Mega, αναφέρει: «Δεν υπονόησα και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Πηγή:ProtoThema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου