Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Tι έκανε τους Τούρκους να ψάχνονται στην 'ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΊΩΝ ΄΄ ; ...Γιατί πήρε φωτιά η ''ΜΙΤ'';

Από ότι φαίνεται οι Τούρκοι έχουν τις πληροφορίες τους για τα οπλικά συστήματα της Ελλάδος, αλλά το ενδιαφέρον για κάτι το νέο είναι πάντα ενδιαφέρον ...
Φωτιά πήραν οι Σταθμοί Ακροάσεων της ''ΜΙΤ '' στις Μικρασιατικές Ακτές !
Αν υπολογίσουμε και την επάνδρωση των Σταθμών Ελέγχων της Αεράμυνας στη Σμύρνη και αλλού, από προσωπικό εξειδικευμένο και με μεγάλη πείρα ,καταλαβαίνουμε όλοι για την μεγάλη σημασία που είχε η εκτέλεση της Διακλαδικής Εθνικής Άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ...
Όμως εκείνο που τράβηξε την προσοχή των Τούρκων και αναζητούν εναγωνίως
πληροφορίες ήταν το Ελληνικό Μη επανδρωμένο αεροσκάφος που πέταξε στην Άσκηση δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες στο Κέντρο επιχειρήσεων από το πεδίο της μάχης !
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις δυνατότητες του Ελληνικής κατασκευής μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους , ούτε κάποιες άλλες λεπτομέρειες ,αλλά σίγουρα δεν είναι κάποιο από τα γνωστά της Μοίρας ''Αχέρων '' Πήγασος Ι και Πήγασος ΙΙ.
Σε αρκετά Τουρκικά sites στο διαδίκτυο ήταν ο λόγος συζητήσεως αλλά και αναζητήσεως από χρήστες που έκαναν μπαμ από μακριά ότι δεν το ήθελαν τα στοιχεία απλά για ενημέρωση !
Eνας παραπάνω λόγος ήταν ότι δεν ήταν από γνωστά που κυκλοφορούν στην αγορά και που αντιγράφουν μετά μανίας Κινέζοι και Τούρκοι !
Σίγουρα και εμείς θα θέλαμε να μάθουμε κάτι παραπάνω αλλά καλύτερα να μείνει μεταξύ των επαγγελματιών ...
Μακάρι να βγάζουμε και ένα άσσο από το μανίκι μας σε κάθε Άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων ...Φαίνεται οτι κάποιοι δεν κλαίνε μόνο και μόνο που έχασαν τα προνόμιά τους, αλλά παλεύουν νυχθημερόν για το καλό της Πατρίδος !
veteranos.gr
Πηγή:tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου