Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Μέχρι τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου η έκθεση του Αιμίλιου Νέου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ο καλλιτέχνηςΓιάννης Μπενέκος φωτογραφίζει τον Αιμ. Νέο
και τα έργα του 
 Τη δική μας Ελλάδα μέσα από τα δικά του …. μάτια  μας δείχνει στη νέα ατομική του έκθεση ο διακεκριμένος  καλλιτέχνης φωτογράφος Αιμίλιος Νέος, που παρουσιάζει από 16-23 Δεκεμβρίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο χώρο του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων , έναντι του Αμφιθεάτρου.
Ο Γιαννιώτης καλλιτέχνης φωτογράφος με τα μέχρι τώρα δείγματα της δουλειάς του μας έχει δείξει τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο που βλέπει τον κόσμο πίσω από το φακό της φωτογραφικής του μηχανής.

Μια δουλειά εκπληκτικής αισθητικής αντίληψης και ένας ξεχωριστός τρόπος που ο καλλιτέχνης «διαβάζει» τοπία και γεγονότα.
Η νέα του έκθεση από τον τίτλο και μόνο δείχνει το τι θα εικόνες θα δει, ο επισκέπτης, από τη …δική μας Ελλάδα  μέσα από τα μάτια του Αιμίλιου Νέου.
Πάρα πολλοί ως τώρα επισκέφθηκαν την έκθεση και είχαν την ευκαιρία να δουν με τα… μάτια του καλλιτέχνη τοπία και όχι μόνο, με υπέροχες γωνίες λήψεις δείγμα
της γνώσης και ευαισθησίας αλλά κυρία της αγάπης που διακατέχει τον καλλιτέχνη για τον τόπο και τους ανθρώπους του αλλά κυρίως για το μεράκι που φωλιάζει στην ψυχή του γι αυτό που κάνει.

Αξίζει όσοι δεν πρόλαβαν ως τώρα να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για να δουν την έκθεση , να χαρούν και να απολαύσουν την πνευματική δημιουργία του Αιμίλιου Νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου