Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Διαμαρτυρία της Περιφερειακής Παράταξης "Αύριο για την Ήπειρο"

Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή να προχωρήσει στο άνοιγμα γραφείων στην Πρέβεζα.
Η επιλογή της θέσης, τριάντα μέτρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, που χρησιμοποιεί και ως πολιτικό γραφείο ο Βουλευτής του Κ. Μπάρκας και σε σημείο που κινούνται λόγω δραστηριοτήτων – σχολές χορού κλπ, γονείς με μικρά παιδιά και η νεολαία, δείχνει την πρόθεση αυτής της οργάνωσης να κλιμακώσει την ένταση και να αποτελέσει μόνιμο ορμητήριο του μίσους, της βίας και της ναζιστικής ιδεολογίας.

          Είναι γνωστό πλέον στην κοινωνία, ότι η εγκληματική αυτή οργάνωση δεν έπεσε από τον ουρανό, τράφηκε από τη βαθιά κρίση του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού, τη δικομματική διακυβέρνησης των προηγούμενων τριάντα πέντε χρόνων  και την καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων των μνημονίων και της τρόικας. Δυνάμωσε από τη ρατσιστική και εθνικιστική ιδεολογία (θυμηθείτε την «ανακατάληψη των πόλεων» των κ.κ. Σαμαρά και Δένδια, τις επιχειρήσεις «σκούπα» του κ. Λοβέρδου, τη διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών του κ. Λοβέρδου), την ευρυχωρία στην προβολή της ιδεολογίας του μίσους από τα συστημικά μμε, την ανοχή στη σωματική βία και τα μαχαιρώματα, ενάντια σε μετανάστες, ομοφυλόφιλους, αριστερούς κλπ.
          Καμιά ανοχή!
          Στηρίζουμε την πρωτοβουλία των φορέων της πόλης της Πρέβεζας, να ενώσουν τη φωνή τους και να απαιτήσουν: ΚΑΜΙΑ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ.
          Στηρίζουμε την  από τριμήνου ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, να κηρύξει τη Χρυσή Αυγή ανεπιθύμητη στην πόλη.
Είμαστε αλληλέγγυοι, ώστε αυτή η απόφαση να υλοποιηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου