Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Νίκη του ΑΓΣΙ επί του ΠΑΣ με 79-62



Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η πορεία του ΑΓΣΙ στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα μας είναι αήττητη, μια στροφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου, παραμένοντας, φυσικά, μέσα στον μοναδικό της στόχο, που είναι η άμεση επάνοδος στη Γ’ Εθνική.
Στις τάξεις του Συλλόγου επικρατεί ικανοποίηση για τις συνεχείς νίκες, αλλά και για τις εμφανίσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (νίκη με 79-62), ο προπονητής Παναγιώτης Κοντογιάννης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, οτι ο ΑΓΣΙ φέτος έχει βάθος στον πάγκο και ποιότητα στο ρόστερ, παρά τον μικρό μέσο όρο ηλικίας που υπάρχει. Στα θετικά του Κυριακάτικου αγώνα και η επανεμφάνιση του πλέι μέικερ Γιάννη Μουζακίτη, που πέτυχε 2 πόντους. 

Πλέον, η προετοιμασία στρέφεται στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου γύρου, με αντίπαλο το Φαίακα στην Κέρκυρα. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση (το Σάββατο στις 15:00) είναι ντέρμπι κορυφής, μιας και αμφότερες ομάδες είναι οι μόνες αήττητες στη λίγκα. Υπενθυμίζεται, οτι ΑΓΣΙ και Φαίακας συναντήθηκαν άλλη μια φορά φέτος, σε τουρνουά προετοιμασίας (και πάλι στην Κέρκυρα), με την ομάδα των Ιωαννίνων να επικρατεί 66-62.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου