Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση στο Διεθνές Forum "Women Lead the Success in the Economy"

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων ενημερώνει τις Γυναίκες Επιχειρηματίες Μέλη του, ότι:
 Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) σε συνεργασία με το Eurochambres Women Network, διοργανώνει το Διεθνές Forum "Women Lead the Success in the Economy", στο πλαίσιο των δράσεων προώθησης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μεταξύ 5 - 7 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών - Αίθουσα «Ερμής».

 Το Forum απευθύνεται σε Διοικητικά Στελέχη Παγκόσμιων Φορέων που εκπροσωπούν τη Γυναίκα Επιχειρηματία, Διακεκριμένους Επιχειρηματίες από κάθε άκρη της γης, εκπρόσωπους Μη Κυβερνητικών Οργανισμών Γυναικών, Επικεφαλείς Οργανισμών Ανάπτυξης της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας αλλά και σε Γυναίκες Κυβερνητικούς Εκπροσώπους κρατών από τις έξι ηπείρους.
 Οι κύριοι στόχοι του Forum, πέραν της παρουσίασης των δράσεων του Δικτύου και της προσέλκυσης εν δυνάμει Επενδυτών και Business Partners που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η χώρα, περιλαμβάνουν και την προβολή της θέσης των Ελληνίδων γυναικών σε Επιχειρήσεις τοπικά και διεθνώς, συμβάλλοντας έτσι στη θετική προβολή της χώρας μας. Για την επίτευξη των στόχων αυτών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.
 Ο τίτλος του Διεθνούς Forum "Women Lead The Success In The Economy", επιλέχθηκε με σκοπό να αναδείξει τις Γυναίκες και τον σημαντικό ενεργό ρόλο τους στην παρούσα κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την Οικονομική Κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και ιδιαίτερα οι χώρες του Νότου, με επίκεντρο την Ελλάδα και τη συνεχιζόμενη ύφεση παγκοσμίως. Θέλαμε ο τίτλος του Forum να αντανακλά την ανταπόκριση του Δικτύου μας στις παρούσες ανάγκες της χώρας μας.
 Με την συμμετοχή σας σε αυτήν την κρίσιμη συνάντηση, μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, τις ιδέες για βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόσατε με επιτυχία και τα σχεδία για μελλοντικές δράσεις που ενδεχομένως θα μας βοηθήσουν όλους να αντιμετωπίσουμε τις τρέχουσες συνθήκες.
 Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φόρουμ στη διεύθυνση: www.eedege-congress.eu.
Σοφία Οικονομάκου
Πρόεδρος
ΕΕΔΕΓΕ
Eurochambres Women Network
Οργανωτική Επιτροπή Φόρουμ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου