Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σύλληψη δύο Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών μετά από καταδίωξη στο Κομπότι Άρτας

Κατασχέθηκαν πάνω από (21) κιλά κάνναβης, τα οποία είχαν κρυμμένα στο χώρο των αποσκευών και της ρεζέρβας του αυτοκινήτου
Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών δράσεων και ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, συνέλαβαν χθες (03-12-2013) αργά το απόγευμα σε «μπλόκο» στο Κομπότι Άρτας,  δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 24 και 23 ετών,  οι οποίοι μετέφεραν με αυτοκίνητο πάνω από (21) κιλά κάνναβης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και επιχείρησαν να το σταθμεύσουν, κάνοντας χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, πλην όμως  ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. 
Το καταδιωκόμενο όχημα ακινητοποιήθηκε τελικά, οπότε και συνελήφθησαν οι δύο δράστες ενώ διαπιστώθηκε ότι στην καμπίνα των αποσκευών και στο χώρο της ρεζέρβας, υπήρχαν είκοσι (20) συσκευασίες με κάνναβη, βάρους  (21.726) γραμμαρίων.
Πέραν του οχήματος και των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (320) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των δραστών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου