Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση-​Πρόγραμμα Green Mountain

Η Περιφέρεια Ηπείρου ως εταίρος του έργου A Sustainable Development Model for Green Mountain Areas  (GREEN MOUNTAIN) – SEE σας καλεί στο Τελικό Συνέδριο του έργου, στις 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 πμ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Du Lac.
Το πρόγραμμα της συνάντησης έχει ως εξής:
11:00-11:15 Προσέλευση-Εγγραφές
11:15-12:15 Info day. Ενημέρωση για την πορεία του έργου, τα αποτελέσματά του και η στοχοθέτησή του.
12:15-12:45 Διάλειμμα-Καφές
12:45-14:00:
1η Παράλληλη συνάντηση για τους παραγωγικούς φορείς - με θέμα στην εισαγωγή εξειδικευμένων εργαλείων μιας εκπαιδευτικής ενότητας (training module) και υλοποίηση δράσεων καθοδήγησης.

 2η Παράλληλη συνάντηση για τους αρμόδιους στη λήψη αποφάσεων φορέων -  με θέμα την ενσωμάτωση του σχεδίου διαχείρισης (management plan) που παράχθηκε από το έργο με το κοινό μοντέλο Βιώσιμης Ανάπτυξης των περιοχών του έργου Green Mountain (mainstreaming workshop)
14:00 Ελαφρύ γεύμα
Επειδή ο στόχος του έργου Green Mountain είναι η από κοινού ανάπτυξη και μεταφορά ενός Μοντέλου Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης το οποίο θα μπορεί να παρέχει μια ολοκληρωμένη στρατηγική και να προωθήσει την αξιοποίηση και την διατήρηση των προστατευόμενων ορεινών περιοχών, θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου