Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ" ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής του

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το περασμένο Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 στην εκδήλωσή μας, βοηθώντας να συνθέσουμε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό.
Το γεγονός ότι σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία ο κόσμος αγκαλιάζει τις προσπάθειές μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο για το επόμενο βήμα, υπενθυμίζοντάς μας πως όσο παραμένουμε πιστοί σε αυτό που υπηρετούμε, την παράδοσή μας και την γενέτειρα μας θα είναι και αυτός δίπλα μας.
Μοναδική μας αποστολή είναι η διάσωση & και διάδοση της πολιτιστικής μας κουλτούρας και η προβολή της ιδιαίτερης μας πατρίδας με όλα της τα χαρακτηριστικά παραμένοντας εκτός άλλων δραστηριοτήτων που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς μας.

 Εισπράττοντας την αγάπη των συμπολιτών μας μέσα από τις δράσεις μας και την στάση μας, βλέποντας τα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων και ζώντας τα καθημερινά πιστεύουμε πως μένουμε πιστοί στον σκοπό μας.
Επίσης νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που προσέφεραν τα δώρα και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις auto soumpasis ως μεγα χορηγου της εκδηλωσης & τα φροντιστηρια μεσης εκπ/σης Θεωρητικο και Μεταδοση που μας τιμησαν προσφεροντας δωρα αξιας 1000€ εώς 3500€ και τον φουρνο του κ.Μουσμουλα Παντελη για την προσφορα της βασιλοπιτας.
Τους τοπικους φορεις και συλλογους που μας τιμουν με την δικη τους παρουσια, την καταπληκτικη ορχηστρα του Κωστα Σμολικα και τους Γιαννη Φακο & Φωτη Τρασια για την βραδια που μας χαρισαν,τους χορηγους προβολης & επικοινωνιας Ραδιο Φλωρινα, Νεα φλωρινα, Βημα της Φλωρινας, Ηχω, Πολιτης, Παρατηρητης, west tv και ολα τα ηλεκτρονικα & εντυπα μεσα που ειναι παντα κοντα μας.
Τελειωνοντας θελουμε να συγχαρουμε τα παιδια των χορευτικων τμηματων ηλικιας 4 εως 13 χρονων και τους χοροδιδασκαλους τους κα. Κολωνη ηρα & κ. Κωνσταντινου ιωαννη για την αρτια παρουσιαση τους και να ευχαριστησουμε τους γονεις τους για την εμπιστοσυνη που μας δειχνουν στο ρολο που εχουμε αναλαβει, αυτον της επαφης των παιδιων με την παραδοση.
                                         Για το Δ.Σ
       ο Πρόεδρος                                    η Γεν. Γραμματέας
   Καλδάνης Κων/νος                              Γάκη Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου