Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, η ποδαράτη του Κομιτάτου!!!

Το πρώτο μεγάλο υπαίθριο πάρτι, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, για τις Απόκριες του 2014, γίνεται το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Τόπος συνάντησης στην οδό Καρυωτάκη στο ύψος που είναι το κτίριο του ΟΤΕ και ώρα 19.30.
Η ποδαράτη παρέλαση έφτασε και φέτος εκατοντάδες Καρναβαλιστές, θα βγουν και θα δώσουν το σύνθημα και θα σκορπίσουν μηνύματα αισιοδοξίας κι ελπίδας!

Στην ποδαράτη παρέλαση οι Καρναβαλιστές που συμμετέχουν είτε στα γκρουπ του
Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, είτε στις αυτοσχέδιες ομάδες του Κομιτάτου, φοράνε όχι τις στολές που θα φορέσουν στη μεγάλη με άρματα παρέλαση, αλλά στολές προηγούμενων ετών.
Η φετινή ποδαράτη παρέλαση, θα έχει αφετηρία την οδό Καρυωτάκη στο ύψος που είναι το κτίριο του ΟΤΕ στην Πρέβεζα, θα συνεχίσει στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας και θα καταλήξει στην παραλία της Πρέβεζας. Είναι ένα πολύ μεγάλο υπαίθριο Αποκριάτικο πάρτι, που δε χάνεται.
Την ποδαράτη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, για το 2014, παρουσιάζει ο Γιάννης Βασιλειάδης!
 Η διοργάνωση ανήκει στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας και το Καρναβαλικό Κομιτάτο ευχαριστεί επίσης το δήμο Πρέβεζας, το εργαστήριο Μπουγάτσας DONALD, τους δύο βουλευτές του νομού Πρέβεζας, Δημήτρη Τσουμάνη και Κώστα Μπάρκα, για την ηθική συμπαράσταση και τη βοήθεια να προβληθεί το Καρναβάλι, στο πανελλήνιο.

Το Κομιτάτο επίσης ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα, τη δημοτική σύμβουλο Πρέβεζας κ. Στέλλα Βαρτελάτου, τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Ευάγγελο Ροπόκη,  τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας κ. Παύλο Σαραμπασίνα αλλά και τον επικεφαλής του συνδυασμού "Ανάπτυξη τώρα" κ. Γιώργο Νίτσα, για τη βοήθεια και τη συμμετοχή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου